Beauty schools make up artist training. BEAUTY MAKEUP ARTIST - Tone Lise Akademiet

Beauty Makeup Artist

Beauty Makeup Artist studiet er godkjent av NOKUT og Statens Lånekassen for utdanning. Beauty makeup artist.

Dette er en heldagsskole som går mandag - fredag kl. 09.00 - 15.00/16.00 over ca 1/2 år - totalt 800 timer.

Kom gjerne innom oss for en omvisning og hyggelig prat med våre dyktige lærere.

Vi vil først starte med å ønske deg velkommen til siden vår. Vi syns det er flott at DU er interessert i makeup og kan tenke deg og gå videre/gjøre noe med det. Og vi vil gjerne hjelpe deg på veien.

Vår Beauty Makeup Artist utdannelse er på dagtid. Dette er en utdannelse som går over 5 mnd med undervisning man/ons/fre kl. 09.00-15.00 og tirs/tors 09.00-16.00

Vi har dyktige lærere som har lang erfaring fra bransjen, innen alt fra teater til mote. De har jobbet på store produksjoner innen TV, teater, moteshow og reklame. De har også jobbet mye innen uke- og dagspresse.

Vi har studieplasser fra 20 til 30 studenter og opptil 3 lærere noe som gir oss muligheten til å følge opp hver enkelt student nøye både under og etter utdannelsen. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø hvor studentene blir godt kjent og grunnlaget for et godt nettverk kan bli lagt.

Beauty and editorial makeup artist certificate

• High lights og low lights

• Smokey eyes og avanserte sminketeknikker

I tillegg til Beauty makeup artist utdanningen holder vi også sminkekurs som går over en helg. Her lærer dere å sminke dere selv og dere lærer også teknikker for både dag- og kveldssminke.

I studiekatalogen vår finner du en oversikt over vår fagskoleutdanning. Skoleforløpet er delt inn i 20 moduler hvor du gjennomfører en modul per uke. Det er praktisk og teoretisk undervisning alle 20 ukene. Du får 8 timer undervisning hver dag og dette utgjør totalt 800 timer. Dette gjør deg som student trygg og i stand til å møte skjønnhertsbransjen på et profesjonelt nivå med et godt faglig grunnlag.

Våre lærere er blandt de beste i Norge og har lang erfaring i bransjen. Ved siden av skolen tar de også freelance jobber i tv, magasiner og show og er hele tiden oppdatert på trender og det seneste innen looker. Vi har også gjestelærere som også er anerkjent internasjonalt.

Våre lærere tar ofte med seg studenter som assistenter på jobber. Dette for å gi kjennskap om markedet det ute og muligheten til å knytte kontakter. Lærerne er også gode referanser og kan videreformidle oppdrag/jobber til studenter i ettertid.

How to become a beauty makeup artist

Vi anbefaler deg å bli med på alt du kan av oppdrag i skoleperioden for å åpne opp dører og knytte kontakter for tiden etter endt eksamen.

Fagskolen ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Slik får du finansiering: Ta kontakt med administrasjonen ved Tone Lise Akademiet dersom du trenger informasjon om hvordan du søker hos Lånekassen.

StudiePLAN 2017

Pris: 69.900,- ink. studiemateriell og eksamensgebyr.

Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.

Tone Lise Akademiets forskrift/reglement for fagskolestudiene

Alle som ønsker og har mulighet til det er velkommen til oss for en omvisning på huset og i klasserommene, samt en hyggelig prat med lærere og administrasjon.

Armani beauty makeup artist

Kontakt oss ved spørsmål eller hjelp til utfylling søknadsskjema til fagskolen. Bruk enten telefon: 23 00 29 29 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Posted by at 10:17PM

Tags: beauty schools make up artist training, beauty make up artist course, beauty pageant makeup artist, beauty makeup artist, beauty school makeup artist, beauty box makeup artist, beauty mark makeup artist agency, beauty and editorial makeup artist certificate, armani beauty makeup artist, how to become a beauty makeup artist

Overall rating page: 4.43/5 left 6526 people.

Comments

There are no comments for this post "BEAUTY MAKEUP ARTIST - Tone Lise Akademiet". Be the first to comment...

Add Comment